toegankelijkheid

bedankt voor je bezoek aan de wagamama-website.

wagamama is trots op de toegankelijkheid van haar website en zet zich in om ervoor te zorgen dat de wagamama-website voor iedereen toegankelijk is, ook voor personen met een handicap. deze site is ontworpen met een aantal toegankelijkheidsfuncties die hieronder worden vermeld.

als u vragen heeft over dit toegankelijkheidsbeleid, of als u problemen ondervindt bij het openen van inhoud op onze website of als u problemen ondervindt bij het gebruik van enig aspect van de website, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Naleving van normen:

we proberen te voldoen aan de prioriteit a, aa en geselecteerde aaa-richtlijnen van de w3c-richtlijnen voor toegankelijkheid van webinhoud. onze website wordt regelmatig getest met behulp van een combinatie van geautomatiseerde tools om potentiële probleemgebieden te identificeren en handmatige tests om ervoor te zorgen dat we voldoen aan zowel de geest als de letter van de toegankelijkheidsrichtlijnen van het w3c.

links naar andere websites:

houd er rekening mee dat de website van wagamama links bevat naar andere internetwebsites. die websites zijn geen eigendom van, worden niet beheerd, beheerd of beoordeeld door wagamama, en hun webpagina’s voldoen mogelijk niet volledig aan ons toegankelijkheidsbeleid. het toegankelijkheidsbeleid van die websites, en niet het toegankelijkheidsbeleid van wagamama, definieert de toegankelijkheidsfuncties en eventuele vragen of opmerkingen moeten worden gericht aan de eigenaar van die website.

alternatieve tekst:

afbeeldingen op onze website hebben alternatieve tekstkenmerken, ook wel bekend als alt-tekst. dit betekent dat wanneer een afbeelding op een webpagina wordt gebruikt om informatie over te brengen, de inhoud ervan ook wordt beschreven in de alt-tekst. wanneer u alt-tekst gebruikt, kan de afbeelding worden begrepen door tekstbrowsers en ondersteunende technologieën zoals schermlezers. als een afbeelding wordt gebruikt voor louter decoratieve doeleinden, wordt het tekstkenmerk voor de afbeelding leeg gelaten in overeenstemming met de geaccepteerde best practice.

leesbare en aanpasbare lettertypen en lay-out:

de website van wagamama maakt gebruik van lettergroottes die u kunt beheren met uw webbrowser.

u kunt de tekstgrootte ook handmatig wijzigen via uw webbrowser.

om de tekstgrootte in microsoft internet explorer te wijzigen, selecteert u weergave > tekstgrootte gevolgd door de gewenste tekstgrootte van klein naar groot. de standaardinstelling is gemiddeld.

u kunt de tekstgrootte in mozilla firefox en andere op mozilla gebaseerde browsers wijzigen door weergave > tekstgrootte te selecteren gevolgd door vergroten of verkleinen. om de tekstgrootte terug te zetten naar de standaardinstelling, selecteert u normaal.

de lettertypen op de website van wagamama zijn gekozen vanwege hun leesbaarheid op computerschermen. de lay-out is ontworpen om te reageren op de breedte van de browser, zodat u het formaat van de browser kunt aanpassen aan uw eigen kijkvoorkeuren.