no two wagamama people are the same
ons geheim is eenvoudig. gebruik de meest verse ingrediënten, kook ze met passie en liefde, en de gelukkige gedachten zullen volgen
als front of house ben je het eerste aanspreekpunt. je weet waar ons eten vandaan komt, hoe het smaakt en wat het beste bij elkaar past
als server creëer je een fijne omgeving voor je gasten, heb je een passie voor verfijnde verse gerechten en ken je onze menukaart uit je hoofd.
als onderdeel van het restaurantmanagementteam,je traint, ondersteunt en coacht je teamleden om elke shift beter te presteren.
hier leer je hoe je je eigen restaurant runt. in nauwe samenwerking met de algemeen directeur + chef-kok, ontwikkel je constant je team en je vaardigheden
het kost extra aandacht om een moment onvergetelijk te maken. je bent een geweldige motivator die de trots van je team inspireert om dag na dag briljant te zijn
ons back of house team kent elk gerecht door en door. zij zijn de wokmeesters en ingrediëntenfluisteraars, die snel werken van voorbereiding tot presentatie om een geweldige ervaring te garanderen
een briljante chef-kok kent elk gerecht door en door. de ingrediënten + smaken die ons eten geweldig maken en de hoge normen die daarbij passen
van het brandschoon houden van de keuken tot het helpen van chef-koks bij de voorbereiding van de dag, dit is je introductie tot hoe we de dingen doen bij wagamama. en de start van je carrière als kok
we zijn maar zo goed als het laatste gerecht dat over de pas is gestuurd. als souschef zorg je ervoor dat elke maaltijd er één is om wagamama trots op te maken